keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2007

ITK07 jo mielessä, taidetta Amos Anderssonin museossa

Pielaveden lukiolla viikko sitten "saarnasin" verkko-opiskelun antamista mahdollisuuksista kerrassaan neljälle eri opiskelijaryhmälle (=kaikki ykköset ja kakkoset), plus muutamille opettajille. Pielaveden lukio on esimerkillisesti hyödyntänyt ISOverkoston verkko-opetustarjontaa, niinpä kakkosista noin 80% oli käynyt jo Moodlessa.

Toinen dead-line ITK07-päivien suhteen umpeutui viime perjantaina - piti laittaa foorumiesityksemme tiivistelmä ITK-päivien omaan Moodleen. Siellä nyt on. Jännä juttu, että tiivistelmään sai laittaa vain esiintyjien nimet. Kuitenkin esityksen taustalla on ollut useampia ihmisiä, joiden panos jää nyt printtimateriaalista piiloon.

Aloitin talvilomani pistäytymällä Helsingissä. Amos Andersonin museossa Yrjönkadulla oli laaja retrospektiivinen Katy Gyllströmin (s. 1933) taulujen näyttely (vuodesta 1960 vuoteen 2006). Joukossa oli monia silmääni viehättäviä värikylläisiä maisemia. Aiheet olivat usein arkipäivästä poimittuja, oli erilaisia asetelmia, portin takorautaa, vatkain, Moulinex-tehosekoitin, kahvinkeitin, radio, käytävän siivousta jne. Mutta, ei yhtään taulua tietokoneesta!

 
Creative Commons License
Tämän teosteoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimi mainittava-Sama lisenssi 1.0 Suomi-lisenssi.