keskiviikkona, helmikuuta 10, 2010

Verkkoviestintää

Kuntaliitto on julkaissut kunnille verkkoviestintäohjeet. Tulevat varmasti tarpeen ja pikalukemalta opas näyttäisi sisältävän monelle organisaatiolle hyödyllistä tietoa verkossa viestimisestä. Kannattaa seurata myös Anja Alasillan blogia jos viestintä kiinnostaa.

Viikonlopun kestäneen suomenkielisen Ning-version bugin takia viestintä Ningissä ei onnistunut, onneksi viestit kulkivat muita reittejä. Perinteinen sähköposti ei sentään jättänyt pulaan ja Twitterin avulla saattoi huudella apuja. Nyt tuntuu tosi hyvältä kun Ning taas toimii!

Googlen Street View -palvelu laukaistiin eilen Suomessa. Viime kesänä Suomen kaduilla pörränneen Google-panoraamakamera-auton tuotokset ovat nyt nähtävissä Google Mapsissa (kirjoita osoite -- vedä suurennosliukusäätimen päässä oleva "ukkeli" kartalle). Työhuoneeni ikkunat. Itse vilkutin Google-autolle viime kesänä kotipihaltamme ja nyt se kuva sitten on verkossa :) Kuten lupaavat, niin kuvista ei tunne ihmistä ja autojen rekkarit tai laivojen nimet on sumennettu. Kuka tunnistaa kuvan laivan?

Näytä suurempi kartta

 
Creative Commons License
Tämän teosteoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimi mainittava-Sama lisenssi 1.0 Suomi-lisenssi.