tiistaina, tammikuuta 19, 2010

Työlistaa muuallekin kuin keltaisille pikkulapuille


Tapanani on kerätä työn alla olevia asioita keltaisille lapuille työhuoneen pöydälle. Entäs jos teenkin etäpäivää kotona tai olen reissussa? Kävin viikonloppuna VESOilemassa Vammalassa Sastamalan lukioille ja sillä reissulla junassa löysin Gmailin ja Google kalenterin Työlistat. Siinä junassa "yksin" innovoidessa (vrt. Innovaatiojuna 13.1.2010) tuli monta tehtävää asiaa mieleen ja olipa kätevää laittaa ne Googlen Työlistaan muistiin.

Koulutin viime viikolla viraston johtoa Google Docsin ja Delicious-kirjanmerkkipalvelun käyttöön. Päätyvätkö käyttöön jää nähtäväksi :) Yllätys oli, että Delicious-palveluun kirjautuminen vaatii nykyisellään Yahoo-tunnusten tekemisen eli kirjautumista on asteen verran monimutkaistettu. Yahoo-tunnukset vaaditaan myös Flickr-kuvanjakopalvelun käyttöön, joten sikäli tunnukset eivät mene hukkaan.

ISOverstaan koulutuksissa tarjoamme uutena koulutusmuotona virtuaalitietoiskuja, jotka ovat 1.5 h vain virtuaalisesti tarjottavia koulutuksia. Osallistuminen tapahtuu ISOverstaan virtuaalitilassa, joka mahdollistaa useita eri videolähteitä kouluttajan päässä ja osallistumisen mistä vain verkon ääreltä.

 
Creative Commons License
Tämän teosteoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimi mainittava-Sama lisenssi 1.0 Suomi-lisenssi.