maanantaina, kesäkuuta 21, 2010

ISOverstaassa jännät paikat!

Tänään läksimme levittämään tietoa ISOverstaalle avatusta Facebook-sivusta. FB-sivulle toivomme kentältä palautetta, kommentteja, vinkkejä ja kokemuksia. Sivu toimii yhtenä tiedotuksen kanavana tarjoten myös avoimen väylän asiantuntijuuden jakamiseksi erityisesti verkko-oppimisen saralla. Etsiydy sivullemme ja osallistu keskusteluun!

Huomenna haastattelemme 6 hakijaa ja jännäämme kenet valitsemme ISOverstaan Osaava-hankkeeseen projektisuunnittelijaksi. Hakemuksia tuli kerrassaan 45 kpl ja useimmat hakijoista olivat taidoiltaan hyvinkin monipuolisia.

Läppärin työpöydän kuvakkeet, jotka olen taiten asetellut, asettuvat usein aivan uusiksi kun on käynyt esim. vieraan datatykin luona. Tähän löysin avuksi Fences-ohjelman, jolla voin tehdä valmiita ryhmiä työpöydälleni. Ryhmien avulla vanha näkymä on helppo palauttaa.

Esitysten, tekstien ja raporttien julkaisemiseen verkossa on Scribd aika näppärä väline. Mm. Oppimisen tulevaisuus 2030 -raportti on julkaistu Scribdillä. Siinäpä muutoin on tuhti ja mielenkiintoinen lukupaketti kesälukemistoon! "Opettaja sivistysagenttina" oli uusi termi minulle - kuvaava. Videotaltiointi raportin esittelystä.

Tekesin Oppimisympäristöt-ohjelman valmistelu on alkanut. Seuraa avointa verkkovoimailua blogissa. Tai vaikka Twitterissa, #TekesOPPY.

 
Creative Commons License
Tämän teosteoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimi mainittava-Sama lisenssi 1.0 Suomi-lisenssi.