lauantaina, kesäkuuta 05, 2010

Lomakausi alkaa koululaisilla


Tänään lauletaan suvivirttä kouluissa - miten se onkaan niin koskettava hetki? Ensi viikolla ei sitten tarvitse enää seurata lukiolaisemme koulusta myöhästymisiä...

Loppukevät oli työn puitteissa todella hektinen, mutta nyt on mukava olo viimeistellä lukukautta ja jäädä juhannukselta pitkälle lomalle. OSAAVA-ohjelmasta saimme tukea toimintaamme ja haussa on nyt projektisuunnittelija ISOverstaalle. Oppimisympäristöhankkeen jatkohakuun panostimme myös tosissamme, päätöksiä virtuaaliluokkahankkeemme jatkolle odottelemme kesän mittaan.

ITK-päivät Aulangolla huhtikuun lopulla olivat taasen vuoden tapaus - paljon hyviä esityksiä ja ennen kaikkea verkostoitumista niin vanhojen kuin uusienkin ihmisten kanssa. Jonkinmoisen raportinkin tein omista havainnoistani.

ISOverstaan verkko-opetuksen laatukriteerityö jatkui huhtikuussa toisella työpajapäivällä ja loppuhionta tehdään Google Docsissa sekä alkusyksyn työpajassa. Laatuseminaari on tarkoitus pykätä pystyyn vielä syksyn 2010 puolella. Viestinnällistä laatua kehitämme avaamalla ISOverstaalle omat FB-sivut kesäkuulla :)

Kuopion kaupungin TVT-tiimin kolmevuotinen kausi päättyi toukokuun lopussa ja uusi tiimi aloittaa syyslukukaudella. Löppösen Jussi on ahertanut vuosia TVT-tiimissä, mutta jätti paikkansa nyt kollegalle. Kiitokset Jussille aktiivisuudesta!

Mielenkiintoista tänä lukuvuonna on ollut mahdollisuus osallistua Peda.netin ohjausryhmässä tämän ansiokkaan kouluverkoston strategian valmisteluun. Syksyllä on tulossa mielenkiintoisia muutoksia verkkotyökaluihin!

Sosiaalisen median rintamalla yksi ilouutinen on, että Nettielämää-kirjan saa nyt ladattua myös verkosta! Suosittelen kaikille. Heiltä on tulossa myös uusi kirja syksyllä "LÖYDY - Brändää itsesi verkossa" - odotellaan! Sosiaalisen median strategiaa työstävät monet oppilaitokset, ISOverstaan piirissä erityisesti ammatilliset. Mm. HAMK:illa, Kuntaliitolla ja SAK:lla strategiat ovat jo verkossa.

Ei kommentteja:

 
Creative Commons License
Tämän teosteoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimi mainittava-Sama lisenssi 1.0 Suomi-lisenssi.