keskiviikkona, marraskuuta 07, 2012

Safari/iPad/Blogger näyttää hyvin pelittävän

iPadeillä moniin tuttuihin pc-ohjelmiin on omia sovelluksiaan eli appseja. Mm. Moodlen appsi Moodle Ez vaikuttaa todella toimivalta. Samaten Google Drive -appsi on minusta paras tällä hetkellä siihen mailmaan soveltuva iPad-appsi. Silti, monen homman tekee joutuisammin isommalla pc:llä, mutta esim. reissuissa nämä em. appsit keveyttävät huomattavasti kassiani :)

Onkohan tähän Bloggeriinkin oma appsi, en ole vielä etsinyt.

2 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

Hei,
Minä olen kirjoittamista lukuunottamatta siirtänyt koko verkkoelämäni iPadiin jo pari vuotta sitten (paitsi tätä kommenttia kirjoitan nyt padilla, eli ei se kirjoittamattomuuskaan ihan totta ole). Minun lemppariappejani ovat esim. Dropbox, Skype, Goodreader...

Bloggerin app on minusta huono, Wordpress sensijaan hyvä. Google readeria ja Linkediniä luen Flipboardilla.

Hyvää syksyä!
Irmeli

VirtuaaliAnu kirjoitti...

Kiitos Irmeli tiedosta, että Blogger-app on huono. Flipboardia olen testaillut, mutta ei ole ollut aikaa kunnolla paneutua. Dropbox on asennettu joka koneelle, kun vaan vielä oppisi aktiivisesti hyödyntämään :) On muutoin Kuopion kaupungin virallisissa asakirjoissa yksi niistä kielletyistä pilvipalveluista, kuten myös iCloud ja Google Docs... Itse olen google docs / google drive fani!

 
Creative Commons License
Tämän teosteoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimi mainittava-Sama lisenssi 1.0 Suomi-lisenssi.